تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تبلیغات


روشهای تشخیص ماهی تازه از ماهی مانده وماهی فاسد

    روشهای تشخیص ماهی تازه از ماهی مانده وماهی فاسد

     

    خصوصیات ماهی فاسد

    خصوصیات ماهی مانده

    خصوصیات ماهی تازه

    علائم ظاهری

     

    فاقددرخشندگی -کدروتیره

    بدون درخشندگی(کدر)

    ظاهری درخشنده وشفاف

    جلا

    قهوه ای تیره – مملوازمواد لزج

    بی رنگ وبه راحتی کنده می شود

    قرمز- روشن وعاری ازماده لزج

    آبشش

    چشم ها کاملا گودوفرورفته

    کدر- فرورفته

    شفاف- روشن ودرخشان

    چشم

    کاملا باز

    بازوبلند شده

    کاملا برجسته وبسته

    سرپوش آبششی

    سست ونرم وبه راحتی کنده می شود

    کدر- به راحتی ازبدن کنده می شود

    درخشان- براق- محکم به بدن چسبیده

    فلسها

    بوی گندیدگی وغیر طبیعی

    بوی زننده

    طبیعی وعاری از بوی گندیدگی

    بو

    باز است

    باز است

    بسته است

    دهان

    شکم خمیری شکل وبه راحتی پاره می شود

    به حالت خوابیده درآمده

    محکم ودارای قابلیت ارتجاعی کافی

    دیواره شکمی

    قهوه ای رنگ- بوی تعفن

    خون تیره- کمی بوی غیره طبیعی

    خون محوطه شکمی روشن وبدون بو

    خون

    شناوردرآب

    شناوردرآب

    درآب فرومی رود

    غوطه وری

    پلاسیده- پژمرده وشل- در اثرفشارانگشت فرورفتگی ایجاد می شود

    عظلات نرم وبه آسانی از استخوان جدا می شود- اثرانگشت می ماند

    محکم وارتجاعی- اتصال به استخوان محکم- اثرانگشت روی عظله  نمی ماند

    عظلات

     


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 11 دي 1348 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : ماهی ,محکم ,راحتی ,کاملا ,تازه ,طبیعی ,خصوصیات ماهی ,ماهی تازه ,ماهی مانده ,راحتی کنده ,تشخیص ماهی ,ماهی مانده وماهی ,
    روشهای تشخیص ماهی تازه از ماهی مانده وماهی فاسد

تبلیغات


    Ads1

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز جمعه 6 مرداد 1396

تبلیغات

جهت سفارش تبلیغات با ایمیل زیر در ارتباط باشید
mohsen_msl@yahoo.com

تبلیغات

ads3

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر