خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





روشهای تشخیص ماهی تازه از ماهی مانده وماهی فاسد

    روشهای تشخیص ماهی تازه از ماهی مانده وماهی فاسد

     

    خصوصیات ماهی فاسد

    خصوصیات ماهی مانده

    خصوصیات ماهی تازه

    علائم ظاهری

     

    فاقددرخشندگی -کدروتیره

    بدون درخشندگی(کدر)

    ظاهری درخشنده وشفاف

    جلا

    قهوه ای تیره – مملوازمواد لزج

    بی رنگ وبه راحتی کنده می شود

    قرمز- روشن وعاری ازماده لزج

    آبشش

    چشم ها کاملا گودوفرورفته

    کدر- فرورفته

    شفاف- روشن ودرخشان

    چشم

    کاملا باز

    بازوبلند شده

    کاملا برجسته وبسته

    سرپوش آبششی

    سست ونرم وبه راحتی کنده می شود

    کدر- به راحتی ازبدن کنده می شود

    درخشان- براق- محکم به بدن چسبیده

    فلسها

    بوی گندیدگی وغیر طبیعی

    بوی زننده

    طبیعی وعاری از بوی گندیدگی

    بو

    باز است

    باز است

    بسته است

    دهان

    شکم خمیری شکل وبه راحتی پاره می شود

    به حالت خوابیده درآمده

    محکم ودارای قابلیت ارتجاعی کافی

    دیواره شکمی

    قهوه ای رنگ- بوی تعفن

    خون تیره- کمی بوی غیره طبیعی

    خون محوطه شکمی روشن وبدون بو

    خون

    شناوردرآب

    شناوردرآب

    درآب فرومی رود

    غوطه وری

    پلاسیده- پژمرده وشل- در اثرفشارانگشت فرورفتگی ایجاد می شود

    عظلات نرم وبه آسانی از استخوان جدا می شود- اثرانگشت می ماند

    محکم وارتجاعی- اتصال به استخوان محکم- اثرانگشت روی عظله  نمی ماند

    عظلات

     


    این مطلب تا کنون 10 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : ماهی ,محکم ,راحتی ,طبیعی ,کاملا ,کنده ,خصوصیات ماهی ,راحتی کنده ,ماهی مانده ,ماهی تازه ,
    روشهای تشخیص ماهی تازه از ماهی مانده وماهی فاسد

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر