جستجو

تبلیغات


    تبلیغات شما در اینجا

«کلوچه ماهی» هم آمد!

    محققان موسسه تحقیقات علوم شیلاتی موفق به تولید فرآورده جدید «کلوچه ماهی» (Fish Patty) شدند.

    به گزارش ایسنا، دکتر علی‌اصغر خانی‌پور، رییس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان - وابسته به موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور- با اعلام این مطلب خاطرنشان کرد: تنوع‌بخشی به تولید انواع فرآورده‌های غذایی از آبزیان به منظور افزایش مصرف سرانه آبزیان در کشور یکی از اهداف مرکز است که در این راستا تولید فرآورده جدید کلوچه ماهی (Fish Patty) با هدف تنوع بخشی تولید انواع فرآورده‌های غذایی از آبزیان به سفارش بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفت.

    koloc.JPG

    مجری طرح کلوچه ماهی تصریح کرد: این محصول به صورت صنعتی به عنوان یک دسر غذایی تولید خواهد شد که از لحاظ اسیدهای چرب غیر اشباع و اسیدهای آمینه های ضروری بسیار با ارزش خواهد بود.

    به گفته وی، کلوچه از ماهی ارزان قیمت «سیم ارس» با فرمولاسیون متناسب با ذائقه ایرانی تولید و از نظر ارزش غذایی، میزان پذیرش و عمر ماندگاری مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.


    این مطلب تا کنون 26 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ دوشنبه 21 بهمن 1392
    منبع
    برچسب ها : تولید ,آبزیان ,ماهی ,کلوچه ,غذایی ,تحقیقات ,تولید انواع ,انواع فرآورده‌های ,فرآورده‌های غذایی ,کلوچه ماهی ,fish patty ,انواع فرآورده‌های غذایی ,تو ,
    «کلوچه ماهی» هم آمد!

تبلیغات


    Ads

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز یکشنبه 10 ارديبهشت 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر